Beslutningsgangene er korte & fleksibiliteten stor. Vores team reagerer effektivt på vore kunders ønsker og behov.

Plumrose Skandinavien A/S er en del af zur Mühlen-Gruppe - Tysklands største privatejede kød forædlingsvirksomhed og udgør eksport hovedkontoret. På kontoret i Århus er vi et stærkt og handlekraftigt team der råder over stor ekspertise indenfor skandinavisk detailhandel.

Beslutningsgangene er korte & fleksibiliteten stor
Vi arbejder ud fra den filosofi, at der skal være korte beslutningsgange og stor fleksibilitet. I praksis betyder dette, at vi effektivt kan reagere på vores kunders ønsker og behov. Vi er samtidig en del af et stort europæisk netværk og har dermed adgang til et professionelt produktionsapparat, nye udenlandske produkter samt effektiv produktudvikling.

Stærkt netværk & høj kvalitet
Det faktum, at vi er et mindre team med mange års erfaring der har et stærkt netværk i ryggen, gør os til en attraktiv partner for den skandinaviske detailhandel og food-service sektor, når det handler om kød og forædlede kødprodukter. Vi stiller meget høje krav til fødevaresikkerhed, og vores kvalitetsstyringssystem er opbygget efter HACCP konceptet, som er suppleret med en række certificeringer, bl.a. IFS (International Food Standard) på højeste niveau, ISO 9000:2001, QS Certificering, med flere.