Spring til indhold
Hjem » Effektiviser din arbejdsdag med smarte apps

Effektiviser din arbejdsdag med smarte apps

Med alle de forskellige muligheder vi har nu til dags, så kender vi alle til hvor hurtigt vi kan komme til at tjekke Facebook, Instagram, søgning på Google, se noget på Youtube eller noget helt femte. Det er tidsrøvere hvor man bruger tid på noget ligegyldigt i mange tilfælde. Derfor har jeg også lært at man via indstillinger på sin telefon, kan slå bestemte apps fra i tidsperioder. Det kan være en god ide for at effekttivisere sin måde at arbejde på.

25 minutters arbejde app, er en metode som man kan arbejde på hvor man sætter timer på så den kører i 25 minutter hvor man skal fokusere kun på den opgave man er i gang med. Her vil du opleve at du kommer til at blive langt hurtigere færdig med de opgaver du har gang i, når de 25 minutter er gået, så holder man 5 minutters pause, og sådan kan man blive ved.

Har man en butik hvor man bruger sociale medier, så kan jeg kun anbefale Canva appen, som man kan bruge til hurtig redigere af billeder, hvor man kan tilføje elementer. Der er både en gratis og en betalt version. Med appen her, kan du lynhurtigt med 10-15 minutters fokus lave et post du kan poste på sociale medier. Ellers kan du hyre en freelance grafiker som kan hjælpe med dette.

Business Suite, er til dig der bruger Facebook og Instagram. Det er her du kan skrive med dine kunder, ligge opslag op på både Facebook og Instagram på samme tid, du kan planlægge opslag. Det gode ved at bruge den her app, er at du ikke bliver eksponeret for alt andet som ligger på din væg, hvis du fx bruger Facebook og går ind på din virksomhedsside, så kan der godt lige hurtigt gå 10-20 minutter inden man får gjort det man skal. Skal du have hjælp til annonceringen altså betalt annoncer på Instagram og Facebook, så kan du kontakte et online marketing bureau, som har fokus på din branche.