Spring til indhold
Hjem » Derfor skal du bruge miljøvenlig emballage

Derfor skal du bruge miljøvenlig emballage

miljøvenlig emballage

Man kan næsten ikke undgå at høre snakken om hvordan vi mennesker ædelægger naturen og svækker ozonlaget. Det er et mere og mere aktuelt problem som folk begynder at kræve en løsning på.

Gør dit, for miljøet og gå foran med et godt eksempel ved at skifte til miljøvenlig emballage i dag.

Hvorfor bruge miljøvenlig emballage?

Vi befinder os nu i 2020, hvor det er en velkendt kendsgerning, at vi befinder os i en menneskeskabt global opvarmning. Naturvidenskabelige forskere har længe advaret os omkring dette faktum og konsekvenserne heraf.

Denne opvarmning kan tillægges meget vores forbrugersamfund, hvor vi konstant producere nyt. Det er derfor vigtigt at vi begynder at bruge miljøvenlig emballage, der kan genbruges.

Jorden er enorm og har mange ressourcer, men de er ikke uudtømmelige. Hvis vi ikke starter at genbruge vores emballage og foretager andre miljømæssige beslutninger så kan det have katastrofale følger.

Associer dit brand med miljøet

En anden god grund til at begynde at bruge miljøvenlig emballage er den signalværdi som dit brand sender og modtager.
Mange kunder er begyndt at være mere og mere krævende efter miljøbevidste virksomheder og en stor faktor, der måske gør at de vælger din virksomhed frem for konkurrentens kan være din tilgang og associering med miljøet.

Interesseret i flere nyheder om servicebranchen? Tjek da https://servicenews.dk/

Hvordan kan du identificere miljøvenlig emballage?

Ligesom ved fødevare, hvor du kan finde nøglehulsmærket, hvis du leder efter sund mad, så er der også mærker du kan se efter på emballage.

Hvis du leder efter en miljøvenlig emballage, skal du lede efter re-cycle logoet, der er tre grønne pile, der peger i en cirkel. Dette logo symboliserer at man genanvender f.eks. papkasser frem for at brænde dem af efter første brug.

Du kan også lede efter et logo med et træ, hvor der står FSC, der er en organisation, som også støtter miljøet.

Hvem sælger miljøvenlig emballage?

Hvis du er en online virksomhed eller webshop, så vil du komme til at bruge mange papkasser og pakketape. Så det er godt at have en god relation til kunderne ved at bruge miljøvenlig emballage.

Du kan finde miljøvenlig emballage hos virksomheder som fx Albe Emballage A/S eller Zenitech, der selv er foregangsmænd i Danmark for en meget miljøbevidst fremtid.

De sælger alle varianter af emballage, der netop passer til dit behov du kan se mere her.

I konklusion så er der mange fordele ved at skifte til miljøvenlig emballage både for naturens skyld og for dine kunders opfattelse af dit brand.