Spring til indhold
Hjem » Disse erhvervsbanker kæmper for et bedre miljø

Disse erhvervsbanker kæmper for et bedre miljø

Ny teknologi er ikke nødvendigvis godt for miljøet, da der blandt andet skal en masse strøm til for at holde diverse servere og andet kørende. Heldigvis er der nogle virksomheder, der bekymrer sig om miljøet. Dette gør sig også gældende for en række erhvervsbanker i Det Forenede Kongerige (UK), som har tilsluttet sig et initiativ, der hedder Tech Zero. Dette initiativ går ud på at virksomhederne skal nedbringe deres Co2-aftryk inden udgangen af 2021, altså snart. Udover fintech erhvervsbanker, så har en del andre tech-virksomheder tilsluttet sig initiativet.

 

I det følgende vil vi introducere dig for 2 udvalgte erhvervsbanker, som danske virksomheder også kan benytte sig af, hvis de vil være med til at støtte banker, der bekymrer sig om miljøet.

 

Wise (tidligere kendt som TransferWise)

Hvis du har sendt penge til udlandet inden for de seneste par år, så har du nok hørt om TransferWise. De har så for ikke så lang tid siden skiftet navn til Wise og dermed også ændret deres branding. Produktet er dog det samme, hvis ikke forbedret.

 

I løbet af de sidste stykke tid er de dog også begyndt at tilbyde en erhvervskonto til danske virksomheder. Det er meget nemt (samt gratis) at oprette sig hos Wise, og så kan man tage imod betalinger med det samme, hvis afsenderen også har Wise. Ønsker man at modtage penge på WIse, hvor afsenderen ikke har Wise, skal man betale omkring 200 kroner for at få sit kontonummer. Dette er en lav pris, hvis man sammenligner med danske priser på oprettelsen af erhvervskonti. Du kan selv se sammenligningen her.

 

At WIse har tilsluttet sig Tech Zero initiativet er kun godt for miljøbevidste danske virksomheder, for så kan de, udover at spare penge ved at have en billig erhvervskonto, støtte en miljøbevidst virksomhed.

 

Revolut

Denne bank har mange danske kunder, og deres meget aggressive markedsføring har gjort, at de har vokset ekstremt hurtigt de seneste par år. Allerede før deres aggressive markedsføring havde Revolut massiv vækst, fordi de tilbød gratis konti til privatpersoner i EU og andre dele af verdenen.

 

De har for et stykke tid siden også udvidet deres ydelser til at understøtte virksomheder. De er begyndt at tilbyde gratis erhvervskonti til blandt andet danske virksomheder igennem Revolut Business. I modsætning til Wise skal man overhovedet ikke betale noget for at få sit kontonummer. Udover den meget lave pris, hvis man vælger at opgradere til et betalt abonnement, så er der mange flere fordele ved at anvende Revolut som erhvervskonto for en dansk virksomhed.

 

Revolut er specielt kendt for at have meget flotte debit-kort, som startede med at være regnbuefarvede. I dag kan man også få dem i metal, som er meget unikt.

 

Hvis du ønsker at læse mere om Tech Zero initiativet, så kan det gøres her.