Spring til indhold
Hjem » Få den rette blæk til din printer

Få den rette blæk til din printer

Det handler lidt om at finde frem til den eneste ene, når man har en printer. Det er ikke muligt blot at købe en vilkårlig blækpatron og forvente, at den kommer til at virke i din printer. I denne artikel snakker vi lidt mere om, hvordan du finder ud af, hvilken type blækpatron du skal have, samt hvordan du finder denne.

Hvilken skal du have?

Det er først og fremmest essentielt at vide, hvad det er man leder efter, hvis man gerne vil finde nogle nye blækpatroner. Til at starte med skal du derfor lige tage et kig på din nuværende printer og finde ud af, hvilken model det er.

Hvis du for eksempel har en Brother laserprinter, så skal du finde en Brother lasertoner. Og omvendt skal du have fat i nogle helt andre blækpatroner, hvis du har et andet mærke.

Hvis du ikke er kommet til at smide de gamle blækpatroner ud, så kan du også tage et kig på disse for at se, hvilke blækpatroner det egent er du skal have. Der vil ofte stå et modelnummer. Ellers tager det kun en hurtig internetsøgning for at finde ud af præcis, hvilken form for blækpatron der passer til den type printer, som du har stående derhjemme.

Find den rette på nettet

Hvis du gerne vil finde frem til de rette blækpatroner, så er det en god ide at lede efter dem på nettet. Efter du har fundet ud af hvilken type blækpatroner du skal have, så er det ingen sag at finde frem til dem på nettet.

De fleste online netbutikker der sælger blækpatroner vil ligge inde med langt de fleste typer af blækpatron, der er på markedet i dag. Og selv hvis de ikke gør, så tager det ikke meget tid eller energi at hoppe videre til en anden netbutik, som sælger den rette.