Spring til indhold
Hjem » Få eksterne professionelle til at klare dit mødebook og frigiv tid til dine medarbejdere

Få eksterne professionelle til at klare dit mødebook og frigiv tid til dine medarbejdere

Det at have en salgsvirksomhed kræver at man hele tiden opsøger nye kunder, på den ene eller den anden måde, der kan drive virksomheden frem mod de mål der er ønskelige i forhold til omsætningen. Hertil kræves der gerne telefon og salgsmøder med relevante kommende kunder. Det at fylde kalenderen op tager lang tid og kan være noget af en opgave. En opgave der mest af alt en gang imellem ser ud til at optage alle de mandetimer der er tilgængelige. Lige præcis på dette område, kan du gøre en forskel i dine arbejdsopgaver og med fordel investere i eksterne professionelle fra et telemarketingsfirma til at sørge for at skabe kontakt mellem relevante kunder og dig som salgsvirksomhed med mødebook. Her behøver der ikke være tale om ansatte der har et indgående kendskab til alle hemmeligheder bag virksomheden, men med den rette viden, burde det bestemt ikke være et problem at fylde op med potentielle kundemøder.

Øg omsætningen og overskuddet i din virksomhed

Der er ingen tvivl om, at det kan gøre noget af en forskel på salgstallene, hvis du får rigelige relevante kontakter til nye potentielle kunder i røret. Det tager dog tid og kræver en hel del af din medarbejderstab. Ved at lade andre sørge for dit mødebook, så kan du først og fremmest frigøre arbejdstimer til dine medarbejdere, der kan få en mere varieret arbejdsdag, hvor der kan blive tid til andre vigtige ting der kræves i virksomheden. Endda kan de måske få mere tid til den meget vigtige opgave, at skulle tage kontakt og vedligeholde relationen til de nuværende kunder og skabe mersalg eller pleje til nøglekunderne.

Mødebook fra et eksterns firma skal give relevante kunder i røret

Når du hyrer et eksternt firma til at hjælpe dig med dit mødebook, så gælder det ikke her om at få så mange kunder i røret som muligt, men om at sikre dig kvalitet af de kunder der sendes videre til dig, i den forbindelse af de skal være relevante for de produkter eller ydelser du ønsker at sælge. Her er det vigtigt at det telemarketingsfirma der skal stå før dit mødebook har den rette viden. Jo bedre en dialog du har med din mødebooker, jo mere præcist kan de hjælpe dig med at finde kunder der er relevante for dit salg, ønsker og mål for virksomheden.