Spring til indhold
Hjem » Få rene vinduer, flotte fliser og god CSR for virksomheden

Få rene vinduer, flotte fliser og god CSR for virksomheden

vinduespudsning

Vinduespudsnings belast på miljøet

Alle vil gerne have klare og flotte vinduer, men det er ligegyldigt, hvis der ikke er noget at se på.

Når vi gerne vil have vores vinduer rene, så kontakter vi vores lokale vinduespudser og får dem til at klare det. Men på trods af at vores vinduer bliver flotte og rene, så må naturen betale prisen.

Hvis du har skrevet et abonnement i din virksomhed og får professionelle vinduespudser til at klare alle virksomhedens ruder, så kan det have konsekvenser hvis du ikke vælger de rigtige.

De fleste vinduespudservirksomheder bruger store lifter og andet udstyr, der skræver benzin og diesel, hvilket skader vores allerede meget udsatte miljø. Det sker også ved privat brug af vinduespudsere, der bruger skadelig sæbe, der siver ned i jorden og beskadiger vores grundvand. Den traditionelle vinduespudser bruger sæbe, der indeholder tensider, hvilket naturen kan bruge op til 10 år på at nedbryde.

Miljøvenlig vinduespudsning

Naturvidenskabelige forskere har længe advaret os omkring det faktum at vi har lavet en menneskeskabt global opvarmning og konsekvenserne heraf.

Vi bliver derfor nødt til at gøre vores del, for at sikre en mere grøn fremtid. Der er nogle vinduespudservirksomheder, der så småt er begyndt at tage de første skridt imod en mere miljøvenlig fremtid.
Dette har de fx gjort ved at fjerne behovet for at bruge lifte og i stedet bruger vandførende teleskopstænger, der bruger super rent vand til at vasker vinduerne i 18-20 meters højden. Vandet opvarmes i den periode det bliver brugt og i kombination med bløde børster, så klares opgaven med minimum slid på naturen.
Der er også mange, der har gået fra normal sæbe, til svanemærket produkter i stedet, for at mindske miljøbelastningen.

Fliserne kan også være en stor synder – hvis de ikke bliver klaret ordentligt

Derfor, sørg for at få en professionel til at udføre fliserens på virksomhedens matrikel. Det bliver pænere, men også meget meget mere skånsomt for miljøet.

Associer din virksomhed med miljøet

Flere og flere mennesker er begyndt tage global opvarmning mere seriøs og vil gerne støttet virksomheder, der bestræber sig på at gøre en forskel.
Hvis du associerer dit brand med miljøet, så kan det være et stort omdrejningspunkt og måske betyde at kunden vælger dit firma frem for konkurrenternes.

Du kan også lave store besparinger ved at gå grøn, da du ikke skal betale for lifter og for benzin/diesel. Denne økonomiske besparelse gør selvfølgelig også at du kan konkurrere bedre på priserne imod konkurrenterne.

Hvis du er klar til at gøre dit for en grønnere fremtid, eller gerne vil vide mere om miljøvenlig vinduespudser, så kan du klikke her.