Spring til indhold
Hjem » Få styr på sikkerheden under arbejdet

Få styr på sikkerheden under arbejdet

Det er vigtigt at tænke på sikkerheden i en dansk virksomhed. Og hvad menes der egentlig med det? Hvilken form for sikkerhed skal man have ekstra meget styr på? Det er noget du vil kunne læse mere om i denne artikel.

Hvilken form for sikkerhed skal du tænke på?

Hvilken form for sikkerhed du skal tænke på kommer meget an på, hvilket form for firma du egentlig har. Har du et konstruktionsfirma eller lignende? Så kan det være en god ide at kigge nærmere på ting som faldsikring og Rope access teknikker. Det skal der være styr på, så du er sikker på at du tager godt hånd om dine arbejderes sikkerhed. Der er trods alt langt at falde, hvis de skulle være uheldige.

Det er bedre blot at være på forkant med ting som dette fremfor at komme ud for ulykker senere, fordi man ikke var nok opmærksom. Og det er også en del billigere at være på forkant med tingene på denne måde.

Men det kan også være, at det ikke lige er denne form for sikkerhed du skal tænke mest på. Måske har du ikke folk til at klatre rundt ude på bygninger eller til at rende oppe på tage. Til gengæld kan du have brug for at have større sikkerhed omkring din firmabygning. Her har du med garanti rigtig meget dyrt inventar, som kan være meget kosteligt, hvis det blev stjålet. Det kan derfor være en god ide lige at sætte nogle tyverialarmer op og have en aftale med et firma om dette. Dermed kan de altid sende en vagt ud, hvis der er behov for det.

Måske du også gerne vil begrænse adgang til bygningen via adgangskort, som du giver til bestemte arbejdere? På den måde kan du også begrænse hvorhenne i bygningen folk kan komme, hvis du har nogle lidt mere følsomme afdelinger.

Datasikkerhed er noget alle skal være opmærksom på

Datasikkerhed er noget alle skal være opmærksomme på efterhånden. Det er egentlig lidt lige meget hvilken form for firma du har – du vil med garanti have noget information i de interne systemer, som der helst ikke skal ud til andre parter. Og måske vil du også gerne kontrollere informationen inde i systemet, så det ikke er alle arbejdere, der har adgang til al intern information?

Her kan det være en god ide at kigge lidt på datasikkerhed.