Spring til indhold
Hjem » Flotte ruder signalerer ordentlighed for virksomheden

Flotte ruder signalerer ordentlighed for virksomheden

vinduespudsning

Er du virksomhedsejer, så kender du sikkert til dette. Du vil gøre alt for at fremstå professionelt over for dine samarbejdspartnere, dine ansatte og dine kunder. Det er din virksomhed, det er nærmest dit barn, så du vil for alt i verden skabe et godt indtryk. Mange virksomhedsejere har dog det problem, at de i en presset hverdag ikke altid har tid til at tænke over de små detaljer. Ofte er fokus rettet mod at skabe profit og lukke aftaler med kunder. Dette kan dog gå hen og blive en hæmsko for virksomheden. For ofte er det i detaljen at guldet ligger gemt.

Skab et image udadtil

Du vil gerne have din virksomhed til at signalere professionalisme og ordentlighed, men hvordan gør du? Først og fremmest skal du gå ned i detaljen og prøve at se udenom produkter, profit og ordrehenvendelser. Prøv i stedet at se på din virksomhed og arbejdsmiljøet. Et sted du kan starte er kontoret, er der orden i sagerne eller roder det? Hvis det roder, så kan det signalere at du har meget om ørene og at du er presset. Er der modsat orden i både dine og dine ansattes ting, så kan det signalere at du har styr på tingene og at virksomheden fungerer som den skal.

Det samme gælder vinduerne. Er vinduerne grumsede og beskidte, så kan det sende et stærkt signal om, at du ikke værner og din virksomhed og du kan derfor fremstå sjusket. Er dine vinduer derimod skinnende rene, så kan det signalere ordentlighed og overskud. Netop dette signal kan være afgørende for om du skaber salg og lukker aftaler, eller om du mister kunder og skader dit image.

Ved at have rene vinduer skaber du et image udadtil, et image der kan definere din virksomhed over for både dine ansatte og dine kunder. Du vil hellere have ansatte der går hjem og fortæller deres familie og venner om hvor ordentlig og professionel der arbejdsplads er, end ansatte der går rundt og fortæller om hvor beskidt og rodet deres arbejdsplads er.

Få derfor en professionel vinduespudser til at gøre arbejdet. Så står din virksomhed stærkt i forhold til dine konkurrenter. Er din virksomhed sund udadtil, så vil kunderne vælge dig, næste gang de skal foretage et køb. Du kan finde en erfaren vinduespudser til din virksomhed på: Faapudset.dk. Så er du sikker på at arbejdet bliver gjort ordentligt og miljøvenligt.

Så er der tid til andre ting

Er din virksomheds facade skinnende, så sender du de rigtige signaler. Så er der tid til andre vigtigere ting, som f.eks. at produktudvikle eller komme ud og få nye kunder.

Skab et fundament for din virksomhed, og stå stærkt i fremtiden.