Spring til indhold
Hjem » Gør virksomheden grøn med et ISO 45001 og 9001

Gør virksomheden grøn med et ISO 45001 og 9001

Har du din egen virksomhed, eller arbejder du for et firma som gør alt for at få glade kunder, og for at gøre virksomheden så grøn og moderne som muligt? ISO-certificeringerne er blevet istandsat for at passe på vores klode, og for at sikre at alle firmaer lever op til en række krav, som støtter op omkring FN’s verdensmål.

Verdensmålene handler om at skåne livet i havet, sørge for ansvarlig produktion, at afskaffe fattigdom, og at effektivisere industri og infrastruktur. Ved at have et ISO 45001 og 9001 kursus og certifikat, får din virksomhed et bevis på, at I gør hvad I kan for at skåne kloden.

Sådan virker ISO 45001 og 9001 kursus

For at opnå de i alt 17 verdensmål, kræver det en indsats fra alle. ISO-certificeringerne viser at jeres virksomhed støtter op omkring et udvalg af de verdensmål som er relevante i forhold til produktion af forbrugsvarer.

ISO-certificeringen virker sådan at jeres virksomhed betaler for kurser som afsluttes med en eksamen, og derefter får jeres virksomhed et certifikat som viser at I støtter verdensmålene. Kombineret ISO 45001 og 9001 kursus foregår i løbet af tre dage, og ender med at de tilmeldte ansatte får deres certifikater.

Der er mange ting som går ind i at holde virksomheden grøn, og det handler selvfølgelig meget om de ting som man gør i hverdagen for at skåne miljøet. Som du ved, er den officielle side også vigtig, og derfor er ISO-certifikater vigtige at have.

Få de rigtige certificeringer billigt

Der er mange ting at se til når man har en virksomhed, og derfor er det godt at kunne få sine kurser og certifikater så billigt og hurtigt som muligt. Der er mange tunge elementer når det handler om at vise at virksomheden er så effektiv og grøn som muligt.

Find derfor et ISO-kursus som giver jer de nødvendige kvalifikationer så hurtigt og billigt som muligt, på en måde som er så nem at forstå som muligt.

Forbedr kundetilfredshed og driftssikkerhed

Kundetilfredshed er noget af det vigtigste når man har en virksomhed, og der er rigtig mange forbrugere og potentielle klienter som vælger med fokus på bæredygtighed. ISO-kurser hjælper jeres medarbejdere til at udføre en række opgaver, på samme tid med at de fokuserer på gennemsigtighed og bæredygtighed.

Når man vil vise at man har en grøn virksomhed, er gennemsigtigheden utroligt vigtig, og det er i høj grad noget som kunderne værdsætter. ISO 45001 og 9001 kursus giver jer de værktøjer I får brug for, for at holde virksomheden grøn og bæredygtig.