Spring til indhold
Hjem » Hvilken a-kasse skal du have som kontorarbejder?

Hvilken a-kasse skal du have som kontorarbejder?

Der findes mange a-kasser på markedet, fordi vi i Danmark har en meget god tradition for tæt arbejde sammen med dem. Men hvilken a-kasse er egentlig den bedste for dig, som arbejder på kontor.

Læs med her og få gode råde til hvordan du finder frem til den bedste a-kasse for dig.

Hvad er dit felt?

Det hænder af og til, at man kan finde a-kasser, som målretter sig mere til bestemte arbejdsområder end andre. Nogle er for eksempel gode til at hjælpe akademikere, imens andre måske har særlige erfaringer med folk der sidder indenfor IT. Der kan være stor forskel mellem den erfaring, som en a-kasse kan have. Og det er værd at vide før du går i gang med at lave nogle aftaler.

Det er bedst, hvis du kan finde en a-kasse, som passer så godt til dig som muligt. Og med dette menes der både den erfaring som a-kassen har, kvaliteten af deres service, hvilken metode du bruger for at kommunikere med dem samt prisen. Når du først har fundet en a-kasse, som lever op til alt det kan du i sandhed sige at du har fundet min a kasse. Meget af denne viden kan du få, hvis du spørger både dit netværk og internettet om hjælp

Spørg om hjælp

Dine venner, familiemedlemmer og bekendte har sikkert en masse gode erfaringer, når det kommer til a-kasser. Og måske kender de endda en rigtig billig a kasse, som du kan melde dig ind i?

Det er oplagt at spørge venner og familie om råd, da det ellers kan virke en del overvældende. Og ofte er det også den bedste måde at finde frem til sin a-kasse på, da man dermed netop kan høre direkte fra kunderne om, hvordan det er at være kunde i den præcise a-kasse.

Men spørg også gerne internettet om råds. Her kan du blandt andet finde andre mennesker, som også er medlemmer af diverse former for a-kasser og kan give deres mening om de forskellige slags. Du kan for eksempel starte en lille debat på de sociale medier om hvilken a-kasse der er bedre end andre.

Du kan også gå i dybden med nogle anmeldelser af de forskellige a-kasser. Kig på hvor mange stjerne de har fået og hvor hvad anmeldelserne siger om a-kasserne. Hvad er det de godt kan lide ved deres a-kasse og hvad kan de ikke så godt lide? Det er værd at vide.