Spring til indhold
Hjem » Moderne produkter til din hund og kat

Moderne produkter til din hund og kat

I Danmark har vi for alvor taget kæledyrene med inden for i hjemmene, og det betyder, at vi dermed også må stille højere krav til både deres kost og hygiejne. Derfor kan det godt betale sig at forhandle de nyeste og bedste produkter hos en kvalitetsbevidst forhandler som Canem.

Kun det nyeste og bedste er godt nok til dit kæledyr

Kun det bedste er godt nok til menneskets bedste venner – nemlig hunden og katten. Vi lever i år 2021, og har for længst taget både hunden og katten ind i vores hjem, for at gøre dem til en del af familien. Men det stiller også højere krav til deres sundhed og hygiejne.

Når hunden og katten ikke længere lever i det fri, kan vi de heller ikke ernære sig med de fødevarer, de oprindeligt er designet til at spise. En kat og en hund er ikke designet til at spise billig mad fra supermarkedet, men må derimod have de nyeste og bedste fødevarer på markedet. Kun de bedste fødevareprodukter, kan holde dit kæledyr sundt og raskt.

Det er også super vigtigt at holde dyrets pels ren og pæn med de rette pelsprodukter, så I ikke behøver at gå på kompromis med hygiejnen i hjemmet. Det er nemlig knapt så hyggeligt at sidde og nusse katten eller hunden i sofaen, hvis de er beskidte, lugter og har tæger.

Produkter til din kat og hund

Sørg endelig for at holde din hund og kat i topform med kvalitetsfoder, der passer til deres natur og biokemi. Når vi tager dyr ind i hjemmet, er det også vigtigt at holde dem rene og pæne, så de kan være sammen med os mennesker i hjemmet.

På nettet kan du både købe foder, godbidder og kosttilskud til både din hund og kat.

Ligeledes kan du købe et væld af andre ting og sager til din hund og kat. Her kan du købe hunde og kattelemme, kradsetræ, senge, madrasser, tæpper og puder. Alt inden for hygiejneprodukter som for eksempel loppe- og flåtmidler, shampoo og balsam. Samt sikkerhedsudstyr som LED-halsbånd, transportbure, seler, refleksveste og ramper.