Spring til indhold
Hjem » Skal virksomheden bygge bæredygtigt, så byg med stålspær

Skal virksomheden bygge bæredygtigt, så byg med stålspær

Står din virksomhed over for et kommende byggeprojekt, hvor I skal bygge en ny hal? Så kan I med fordel vælge en stålkonstruktion! Hvis I bygger med stålspær, kan I nemlig både bygge bæredygtigt, samtidig med at I sikrer jer, at der er tale om en konstruktion, der kan holde. Og det er i høj grad vigtigt, at sikkerheden er i orden, når der bygges en ny hal i din virksomheds navn.

 

Læs med i denne artikel, hvis du vil høre med om, hvordan din virksomhed kan bygge bæredygtigt ved at gøre brug af stålspær.

Brug stålkonstruktion til en kommende hal

Hvis din virksomhed har en landet en aftale, hvor I skal stå for opførelsen af en ny hal til for eksempel en skole eller en sportsklub, er det vigtigt, at I sikrer jer, at hvad I bygger, vil holde. Dette er I højst sandsynligt klare over, men det er helt essentielt, hvis I vil sikre jer, at virksomheden har et godt ry i byen.

 

Ved at gøre brug af stålspær, kan I lave en stålkonstruktion til den kommende hal, der vil kunne holde til alt slags vejr. I sikrer jer, at resten af byggeriet også har gode chancer for at lykkes, eftersom fundamentet vil være i orden.

Få foretaget statiske beregninger af stålspær

Når I skal lave en stålkonstruktion til en hal, er det nødvendigt at få foretaget statiske beregninger af en ingeniør. Disse beregninger er nemlig med til at sikre, at konstruktionen rent faktisk vil holde – også når det bliver udsat for alle typer af vind og vejr samt forskellige tryk. Hvis I har fået foretaget de statiske beregninger, kan I på denne måde vide jer sikre på, at stålkonstruktionen vil holde. På denne måde kan I altså bygge med stålspær og samtidig vide, at det vil holde.

 

Din virksomhed kan for eksempel vælge at kontakte Calceku ApS, hvis I mangler hjælp til, hvor I kan få foretaget de statiske beregninger. Med disse beregninger, kan I altså sikre jer en god stålkonstruktion til det kommende byggeri. Beregning til hal sikrer i sidste ende en god byggeproces og et godt resultat.