Spring til indhold
Hjem » Tagrendeguide: 4 gode tagrendetyper

Tagrendeguide: 4 gode tagrendetyper

Står du lige nu og overvejer, hvilken tagrendetype, du skal vælge til dit nye tag? Så er du kommet til det helt rette sted! Herunder får du nemlig en tagrendeguide med en oversigt over 4 forskellige gode tagrendetyper. Læs meget mere herunder.

Zinktagrenden

Zinktagrenden er uden tvivl en af de mest populære tagrendetyper på markedet. En af de primære grunde til dette er, at materialet zink er enormt holdbart, samtidig med, at det har et smukt finish. Zinktagrenden ses overalt i verden, men ses især ved kysten, hvor der er brug for ekstra holdbare tage med lang levetid. En lille ulempe ved zinktagrenden er, at den gennem årene vil udvikle patina. Dette giver zinktagrenden et blåligt og mørkt skær. Søg grundigt efter tagrender zink, hvis denne tagrendetype er noget for dig!

Ståltagrenden

Ståltagrenden er endnu en af de populære tagrendetyper på markedet. Ståltagrenden er nemlig en af de absolut stærkeste tagrender, du kan anskaffe dig! Ståltagrenden er relativitet prisvenlig, og kan desuden findes i et hav af forskellige farver. Mange vælger denne løsning, netop fordi den er billig og let at montere uanset huset størrelse og udseende. Ligesom zinktagrenden får ståltagrenden dog med tiden patina. Det vil sige, at den med tiden vil ændre farve fra blank selv til mat sølv. Det skal dog ikke afholde dig fra denne flotte tagrendetype!

Kobbertagrenden

Kobbertagrenden er for mange den mere eksklusive og fine løsning, da den har en langt højere pris en tidligere nævnte tagrendetyper. Grunden til den høje pris er, at hverken mos og alger kan leve på kobbertagrenden. Den høje pris skal dog ikke afholde dig fra at investere i den smukke kobbertagrende! Den smukke kobbertagrende er nemlig ikke flot et dejligt syn for øjet, men er også en yderst praktisk og holdbar løsning. Sørger du for at rengøre og vedligeholde din kobbertagrende, har den en levetid på rigtigt mange år.

Plasttagrenden

Sidst, men bestemt ikke mindst på listen, finder du plasttagrenden. Dette er for mange den lette og billige løsning. Selvom plasttagrenden ikke har det smukkeste og mest unikke udseende, er den meget slidstærk og holdbar. Det er uden tvivl plasttagrenden, du skal vælge, hvis blot du ønsker en billig løsning, der vedligeholder sig selv uden større besvær. Vælger du plasttagrenden, skal du være opmærksom på, at den kan være svær at reparere, hvis der skulle opstå huller og andre skader i den. Det er altså værd at have med i overvejelserne!