Spring til indhold
Hjem » Vælg en god mobiludbyder til virksomhedens telefoner

Vælg en god mobiludbyder til virksomhedens telefoner

Driver du en virksomhed, som anvender firmatelefoner, er det ikke uden betydning, hvilken mobiludbyder du vælger at gøre brug af. Listen af danske udbydere er efterhånden lang og omfattende, og alle synes at have noget forskelligt at byde på. Som lægmand inden for området, kan det derfor være udfordrende at træffe det rigtige valg.

Dækning

Dette punkt har muligvis større relevans for visse virksomheder end for andre, men alle kan med al sandsynligvis have gavn af at tage stilling til den enkelte mobiludbyders dækning. Der kan nemlig være forskel på dækningen rundt omkring i landet fra mobiludbyder til mobiludbyder. Den nemmeste måde at få overblik over dækningen er ved at gøre brug af et dækningskort, der optegner den enkelte udbyders dækning rundt omkring i landet. Brug et dækningskort, der er specifik til den udbyder, du er interesseret i. Vælger du eksempelvis udbyderen OK, skal du altså bruge et kort over OK mobil dækning. Der findes mobil netværkskort for alle udbydere, og der kan som sagt være forskel på dækningen fra udbyder til udbyder.

Mobildata, taletid og SMS’er

Det, der oftest er mest iøjnefaldende, når mobiludbydere reklamerer for deres tilbud og tjenester, er mængden af mobildata, taletid og SMS’er, der dækkes af abonnementet. Når dette typisk fremhæves af udbyderen, er det fordi, det unægtelig er vigtigt for brugen af telefonen. Har man ikke tilstrækkeligt med mobildata i sit abonnement, vil det nemlig kun være muligt at tilgå internettet via Wi-Fi, når den månedlige mængde data er opbrugt, medmindre man tilkøber ekstra data.

Mængden af taletid henviser til, hvor længe man kan tale i telefon på det givne abonnement, mens antallet af SMS’er, det er muligt at sende, typisk også fremgår.

Pris vs. kvalitet

Det siges ofte, at man får, hvad man betaler for, og når det kommer til mobilabonnementer, gælder det også et stykke hen ad vejen. Men det er langt fra tilfældet, at et billigt abonnement er lig med et dårligt abonnement. Der findes flere gode danske mobiludbydere, som kan tilbyde både god dækning, masser af mobildata, taletid og SMS’er til rigtig gode priser. Det er bare et spørgsmål om at vide, hvad man skal lede efter. Vil du gøre jagten efter det perfekte abonnement nemmere for dig selv, kan du vælge at gøre brug af en sammenligningstjeneste, hvor du nemt og hurtigt kan få overblik over de forskellige udbyder, og hvad de hver især kan tilbyde.